You are currently viewing Nedović o povratku u Zvezdu: „Tu se nismo poklopili“

Nedović o povratku u Zvezdu: „Tu se nismo poklopili“

Srpski košarkaš, Nemanja Nedović u intervjuu za Al Jazeera Balkans razrešio je dilemu zbog čega se nije vratio u redove Crvene zvezde kad je o tome bilo spekulacija, pre dve godine.

2020. godine, potencijalni povratak našeg sjajnog košarkaša, koji sada igra u dresu Panatinaikosa, bio je u centru medijske pažnje ali nije do kraja pojašnjeno zbog čega se Nemanja nije vratio među crveno-bele. On je u intervjuu istakao da se nije usaglasio sa tadašnjim trenerom.

„Bila je priča posle moje druge godine u Milanu, kada nisam produžio ugovor. Zaista nisam imao ništa protiv da se vratim, da nekako restartujem svoju karijeru. Bio sam na razgovoru sa predsednikom kluba Nebojšom (Čovićem prim. aut.). Međutim, tadašnji trener (Saša Obradović prim. aut.) imao je neke nedoumice, a što se mene tiče trener je najbitniji. Ako te trener želi sve ostalo će biti lako. Tu se nismo poklopili, ljudi iz Panatinaikosa su se javili. Nije bilo nikakvih nedoumica i ja sam odmah znao da je to moja sledeća destinacija“– rekao je Nemanja za Al Jazeera Balkans.

Govorio je i o igri Panatinaikosa u aktuelnoj sezoni Evrolige. S obzirom da je višestruki šampion Evrope već izgubio šansu za plasman među osam najboljih, Nedović je istakao da mu je zbog toga veoma žao i da će se truditi da ostane motivisan.

„Pomešana su osećanja. Igram sa tim sa velikom tradicijom i stvarno boli što već na polusezoni ne možemo da uđemo u TOP 8. Teška je situacija jer igramo na svaka dva, tri dana pa nam je u ovoj situaciji teško da se motivišemo. Ali uspevam da nađem motivaciju. Ove sezone imamo druge prioritete. To su Kup i Prvenstvo Grčke. Ako osvojimo jednu od te dve stvari sezona će biti uspešna. Jer i Olimpijakos se vratio u ligu, tako da će biti teško“, zaključio je Nedović.