You are currently viewing Nedovoljna dominacija Jokića, Denver poražen od Šarlota! (VIDEO)
Foto: screenshot/denverstiffs.com

Nedovoljna dominacija Jokića, Denver poražen od Šarlota! (VIDEO)

Nikola Jokić ponovo ostavlja srce na terenu, uprkos dvostrukom dvocifrenu učinku nedovljno da sačuva Denver od poraza od Šarlota (107:115).

Dominacija Jokića je bila nedovoljna da pobedi ekipa iz Severne Karoline. Statistički Jokić je imao odličnu utakmicu, ali u četvtroj deonici se namučio i Šarlot je uspeo da napravi veliki preokret (38:13 u poslednjih 12 minuta).

Denver je u poslednju deonicu ušao sa +17 i bez Nikole Jokića na terenu. Protivnik je to iskoristio i u roku od četiri minuta došao do samo -8. Meloun je tada vratio Jokića u igru, ali ni on nije uspeo da pomogne ekipi da se održi prednost. Loš ritam tima , zaključno sa Jokićem , rezultirao je preokret Šarlota.
Ušlo se u dramatičnu završnicu, na 70 sekundi do kraja rezultat je bio 108:107 za Šarlot, ali Denver nije uspeo da poentira u poslednjem minutu.

Jokić je utakmicu završio sa 29 poena, 21 skokom i pet asistencija. Grin, Čančar, Rivers i Barton su postigli po 11 poena. Na drugoj strani čak šestorica su imala dvocifreni učinak, a najefikasniji bio je Keli Ubre sa 23 poena i četri ukradene lopte.