You are currently viewing Neverovatno: Jokićev Denver ubedljivo poslednji!

Neverovatno: Jokićev Denver ubedljivo poslednji!

  • Post category:NBA

Izmerena je gledanost svih NBA mečeva i rezultati su zaista iznenađujući. Tim našeg sjajnog Jokića, Denver Nagetsi, nalazi se na poslednjem mestu po gledanosti u čitavoj NBA ligi.

Prema navodima američkog novinara, Herisona Vinda, izveštavača o Denver Nagetsima, u SAD su danas objavljeni  podaci o gledanosti NBA timova.

Denver Nagetsi imaju zaista poražavajuću statistiku– ubedljivo su poslednji sa najnižim rejtingom. Međutim, to nije sve. Ovaj loš trend, uprkos rezultatima tog tima,  prati ovaj tim poslednjih 15 godina.

Kontradiktorno je što je Nikola Jokić jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač u istoriji franšize, a gledanost mečeva ovog tima je rekordno niska.

Na samom vrhu nalaze se Golden Stejt Voriorsi (za koje nastupa Nemanja Bjelica), drugi su Klivlend Kavalirsi, treći Filadelfija Seventisiksersi, dok je i Atlanta Bogdana Bogdanovića u donjem delu, baš kao i Dalas Maveriksi za koje igra Boban Marjanović.

Oklahoma Siti Tanderi u kojima je Aleksej Pokuševski su u gornjoj polovini.

U svakom slučaju, deluje nestvarno da poslednjih petnaest godina Denver ne može da postigne bolju gledanost bez obzira na igru i plasman u NBA ligi.