You are currently viewing Nišlijama stiže pojačanje iz Rusije!

Nišlijama stiže pojačanje iz Rusije!

U toku je zimska pauza, polusezona je završena, vreme je za nove prelaze. Zimski prelazni rok za Radnički iz Niša prolazi u najboljem redu. Nišlije su pre tri dana predstavili novog igrača iz Japana, Riosuke Nagasave, a danas je promovisan novi igrač.

Reč je o Arturtu Sagitovu (22) iz Rusije, koji će pojačati napad ovog tima. Prošao je mlađe kategorije ekipe ruskog Rubina iz Kazanja, a za prvi tim tog tima nastupao je dve sezone i odigrao ukupno 13 utakmica. Potom je nastupao za Nižnji Novgorod, Volgar i beloruski Smorgon.

,,Radnički je veliko ime u srpskom fudbalu i imponuje mi što sam postao njegov član. Znam šta se od mene ovde očekuje, to su golovi i spreman sam da odgovorim tom izazovu. Svestan sam i jake konkurencije na mojoj poziciji, ali daću sve od sebe da se tokom ovih priprema nametnem i izborim se za mesto u startnoj postavi“, izjavio e Sagitov.

On je dodao da je upoznat učinkom napadača niške ekipe u prethodnim sezonama i da se raduje zbog igranja u Super ligi.

,,Video sam da je ovde svake sezone igrao jedan odličan strelac. Moj cilj je da nastavim taj niz i da svojim igrama i golovima pomognem timu da ostvari  ciljeve„, naveo je Sagitov.

Radnički se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 30 bodova. Ostvario je sedam pobeda, devet remija i pet poraza. Glavni cilj niškog tima je da i nakon poslednjeg 37. kola zadrži četvrtu poziciju, što bi ga odvelo u kvalifikacije za UEFA Ligu Konferencija.