You are currently viewing Novčana injekcija za Partizan. Bonus stiže za crno-bele

Novčana injekcija za Partizan. Bonus stiže za crno-bele

Direktor crno-belih izneo je dobre vesti u javnost rekavši da je finansijska situacija Partizana sve bolja. Zbog svojih rezultata u jesenjoj sezoni, klub će biti nagrađen sa dodatnih dva miliona evra, što će biti značajna pomoć Partizanu.

Ova neverovatna suma rezultat je dogovora čelnika Partizana sa Monakom koji je sklopljen u vezi sa ugovorom Strahinje Pavlovića.

Naime, rukovodioci klubova dogovorili su da na svaku petu utakmicu Strahinje Pavlovića za Monako, Partizan dobije po 40 000 evra. Generalni direktor pojasnio je o čemu je reč:

Počeli su da ležu bonusi. Na svaku petu utakmicu Strahinje Pavlovića za Monako imamo po 400.000 evra, i tako ide do dva miliona. Posle stižu i bonusi od Lige šampiona (ako Monako uđe). Sada nam stiže i novac na koji nismo računali „- istakao je na tradicionalnom novogodišnjem koktelu kluba iz Humske.

U prvoj sezoni u Monaku Pavlović je odigrao samo jedan meč, a zatim je otišao kao pozajmljeni igrač u Serkl Briž. Po povratku u Kneževinu upisao je sedam nastupa u šampionatu Francuske, kao i tri utakmice u Ligi Evrope.

Partizan je izuzetno zadovoljan ovom finansijskom injekcijom koja će svakako delovati stimulativno na igrače kluba.