You are currently viewing Novak iz zatočeništva stupio u kontakt sa majkom: Dijana Đoković sinu poslala snažnu poruku
screenshot/youtube.com

Novak iz zatočeništva stupio u kontakt sa majkom: Dijana Đoković sinu poslala snažnu poruku

Majka najboljeg tenisera sveta Dijana Đoković imala je priliku da razgovara sa sinom koji je zbog odluke australijskih vlasti zatočen i hotelu za migrante.

Đoković je između ostalog rekla da je Novak „žrtveno jagnje“ i da sve što se događa poslednjih dana u Melburnu ima političku konotaciju.

– Za mene je jako teško da prolazim kroz ovo. Niko nije zaslužio ovakav tretman, pogotovo ne on. Ovo je politički stav, da on ne može da igra, to je skandal. Da ga smeštaju u prljave hotele, da nema kontakt sa nama, to je tretman bez presedana – reči su Dijane Đoković.

Novakova majka kaže da je u međuvremenu razgovarala sa sinom koji je u „užasnom stanju“.

– Čuli smo se na kratko, pokušao je da spava, ali ne može. Nadam se da će ostati jak i da će nastaviti i pobediti. U užasnom je smeštaju. Neki hotel za imigrante, pun buva i sa užasnom hranom – objašnjava Đoković i dodaje da napad na Novaka ima političku dimenziju, a krajnji cilj je onemogućavanje svetskog broja jedan da postane najbolji svih vremena.

– On je za mene žrtveno jagnje, ali i veliki pobednik. On je neko ko je revolucionar i ko menja ovaj svet. Nadamo se da će ostati psihički zdrav i da mu neće skresati krila. Mi ćemo mu dati podršku molitvama i porukom: Ostani svoj! – navodi Dijana Đoković.

This Post Has One Comment

Comments are closed.