You are currently viewing Novak posvađao sudstvo i vladu Australije!

Novak posvađao sudstvo i vladu Australije!

Približava se trenutak kada će biti doneta konačna odluka o slučaju Novaka Đokovića pred viktorijanskim Federalnim i porodičnim sudom, nakon što mu je Australija poništila vizu za boravak u zemlji zbog „neispunjavanja uslova“!

Sve je u međuvremenu preraslo u svojevrstan skandal, uzimajući u obzir da su se pojavila dokumenta u kojima se može videti da je Novak samo pratio pravila i propise koji su, bar se činilo, bili na snazi. Isto tako dobio je zvanično uverenje od vlasti iz Australije da može da dođe u zemlju.

Sada je ipak sud u Australiji je odbacio zahtev Vlade Australije da im se dozvole dva dodatna dana da pripreme slučaj protiv prvog tenisera sveta Novaka Đokovića. Ministarka unutrašnjih poslova Karen Endrjuz je tražila od suda dodatna dva dana, ipak sudija Entoni Keli je odbio njen zahtev.

Ako Tenis Australija odluči da radi šta želi kako bi organizovala svoj dogašaj, ona će to učiniti. Sve što ja mogu je da obezbedim da svaki deo ovog suda pomogne partijama u procesu da dođu do rešenja na najbolji mogući način – rekao je sudija Keli.

Zanimljiv je podatak da je federalna vlada tražila odlaganje pre nego što je Novakov advokatski tim uložio žalbu.

This Post Has One Comment

Comments are closed.