You are currently viewing Novak pred prvi meč: Druga atmosfera u odnosu na Australiju!

Novak pred prvi meč: Druga atmosfera u odnosu na Australiju!

Najbolji reket sveta Novak Đoković odigraće prvi meč u ovoj godini na turniru Dubaiju, uoči meča govorio je na konferenciji za medije.

,,Većina igrača koje sam video ovde, mada ih nisam video previše, bili su pozitivni i prijateljski nastrojeni. Lepo je to videti, ne mogu da kažem da je to bio slučaj u Australiji, gde je bilo pomalo čudno. Ovde je zasad sve u redu“, počeo je Novak.

Novak se nadovezao na temu o PCR testovima.

,,Mediji spekulišu u vezi s time. Ono što mogu da kažem jeste ono što sam rekao svima: nisam IT stručnjak… U poslednje dve godine sam uradio mnogo PCR i brzih testova, kao i svi na Turu. Nisam u poziciji da razumem kako se ti testovi procesuiraju i registruju. Drago mi je da je Institut za javno zdravlje u Srbiji izašao u javnost i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, pa ne mogu da zalazim u detalje“.

Đoković je prokomentarisao prvog protivnika, 57. tenisera sveta Lorenca Musetija.

,,Museti je mlad, nezgodan i vrlo talentovan igrač. Nedavno je pobedio Hurkača u Roterdamu. Igrali smo pet setova na Rolan Garosu, to su uslovi koji njemu više odgovaraju. Ovde je oduvek bilo brzo, a sada su uslovi najbrži ikada ovde. Servis je veoma važan. Nadam se da ću dobro početi meč, nadam se dobroj atmosferi na tribinama“, rekao je prvi reket sveta.

Prvi reket sveta govorio je i o odnosu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

,,U kontaktu sam sa Zlatanom, ali ne sve vreme. Čujemo se povremeno. Znamo se više od deset ili 15 godina. Njegov sam navijač i cenim sve što je postigao. Pričamo istim jezikom, a naravno da se osećamo bliskim. Razmenili smo poruke posle australijske situacije. Dao mi je javno podršku što zaista cenim. Da, ja sam navijač Milana i nadam se da ćemo ga opet videti na terenu. Znam da je povređen i da je sada u procesu rehabilitacije. Nadam se da ćemo uzeti Skudeto ove godine“, zaključio je Novak.