You are currently viewing Novak priznao grešku: Kako je jedan intervju zakomplikovao život Đokoviću
Foto: instagram.com/atptour

Novak priznao grešku: Kako je jedan intervju zakomplikovao život Đokoviću

Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je za BBC o periodu koji je prethodio dešavanjima u Melburnu, kada je dao intervju za francuski magazin L’Ekip.

Britanske novinare zanimalo je kako Đoković sada vidi svoju odluku o razgovoru za L’Ekip tokom perioda kada je bio pozitivan na korona virus.

– Intervju koji sam dao za L’Ekip, kada sam bio pozitivan, bio je užasna greška i procena. Voleo bih da mogu da vratim vreme i da to ne uradim – navodi Đoković i objašnjava kako je ipak pristao na intervju.

– Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem L’Ekip kao jedan od najboljih sportskih medija na svetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem dugo i uvek sam imao odličan odnos sa njim. Nisam želeo da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezan? Da li je trebalo da ga obavestim? Apsolutno – zaključuje prvi reket sveta.

Đoković kaže da je u Melburnu doživeo vrlo teške trenutke, a najveće razočaranje doživeo je od pojedinih kolega.

– Osetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi… Razumeo sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno, jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open – navodi Đoković.