You are currently viewing Novak prvi put otkriva svoj status o vakcinaciji!
Foto: screenshot/youtube.com

Novak prvi put otkriva svoj status o vakcinaciji!

Novak Đoković prvi put javno otkriva svoj status o vakcinaciji. Britanski ,,Gardijan“ preneo je transkript razgovora Novaka sa službebnikom na granici prilikom ulaska u Australiju.

Kako se saznalo na suđenju, Novak Đoković je 16. decembra dobio pozitivan PCR test. Najbolji teniser sveta testiran je 16. decembra u 13:05, da bi rezultate tog testiranja dobio kasnije istog dana. Novak Đoković je u 20:19 dobio potvrdu da je pozitivan na virus korona, što mu je bio argument za ulazak u Australiju pre nekoliko dana.

Takođe, na sudu se pojavio i razgovor sa aerodroma, gde je jedan od carinika ispitivao Novaka Đokovića o njegovoj poseti Melburnu i Australiji.

Tom prilikom saznao je da najbolji teniser sveta nije vakcinisan, o čemu se spekuliše već mesecima.

Đokoviću su iz granične policije rekli da mu viza nije odobrena, kao i da ima 20 minuta za dodatne argumente.

,,Dakle, dajete mi zakonskih 20 minuta da pokušam da pružim dodatne informacije koje nemam? U četiri sata ujutru? Mislim, doveli ste me u veoma nezgodnu situaciju u kojoj u četiri ujutru ne mogu da pozovem predsednika Teniskog saveza Australije, ne mogu da stupim u kontakt sa bilo kim iz vlade Viktorije preko Teniske federacije“, rekao je Đoković.

On je dodao da je sve što je zatraženo od dokumentacije priložio prilikom dolaska.

,,I ne bih sedeo ovde ispred vas da nisam poštovao sva pravila i propise koje je postavila vaša vlada. Tako da ja ne znam šta ovo znači… meni je to malo šokantno, da mi dajete obaveštenje o ukidanju vize, na osnovu čega?„, pitao je Đoković.