You are currently viewing Novaku se ipak sprema deportacija?

Novaku se ipak sprema deportacija?

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, neće biti deportovan ove srede, ali je njegovo saopštenje izazvalo pravu pometnju.

Novak se sada već osam dana nalazi u Melburnu i veliko je pitanje da li će na kraju zaigrati na Australijan openu.

Nakon odrađenog treninga i pripreme za novi meč, iz kancelarije ministra za imigraciju Aleksa Hoka procuela informacija da još uvek nema novosti da li će Novak biti deportovan.

Vlada Australije pripremiće papire kako bi uspela da realizuje plan deportacije Đokovića iz zemlje, jer su izvori upozorili da se šuška da bi boravak Novaka bio „opasan presedan“ i da to ni po koju cenu ne bi trebalo da se dozvoli, preneo je ,,Dejli mejl“. Zvaničnike u Australiji najviše brine što je Đoković otvoreno priznao da je kršio pravila o izolaciji u Srbiji nakon što je dobio pozitivan nalaz na koronavirus, a onda je i što je dao netačne informacije na svom putnom formularu.

Ministar za imigraciju Aleks Hok u večernjim satima po našem vremenu treba da iznese odluku o Novakovoj vizi. Kako prenosi ,,Dejli mejl“  da bi ovo mogao da bude kobno po Novaka i da odluka ne bude u njegovu korist i na taj način moraće da napusti Australiju.

Njegovo saopštenje koe je izazvalo lavinu reakcija i novih poteza pogledate ovde.

This Post Has One Comment

Comments are closed.