You are currently viewing Nove muke u Podgorici! Trener Budućnosti pozitivan na koronu!

Nove muke u Podgorici! Trener Budućnosti pozitivan na koronu!

Šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti, Aleksandar Džikić, pozitivan je na korona virus nakon testiranja pre odlaska na put u Čačak!

Džikić ima blage simptome, po saznanju je odmah je poslat u izolaciju i ostao je u Podgorici. Ekipa i stručni štab su juče dva puta testirani i svi su bili negativni na ovaj opaki virus.

Ekipu će u duelu sa Borcem iz Čačka predvodtiti pomoćni trener Sržan Flajs koji pred prvo samostalno vođenje ekipe za klupski sajt rekao:

„Domaćini će uraditi sve da poprave utisak iz prethodnog kola. Igraju jednom sedmično, imali su dovoljno vremena da se odmore, prestroje i pripreme za nas. Oba tima imaju svoje probleme, tako da ne znamo u kojim sastavima će se igrati. Imaju odlične strelce na bekovskim pozicijama i centarsku liniju koja može da se formatira prema potrebi. Sa druge strane, mnogi timovi su imali probleme sa njihovim zonskim adaptacijama. Znamo pred kakvim navijačima igramo i to nas dodatno motiviše.“

Jedan od najboljih igrača Podgoričana marko Jagodić Kuliža uveren je u trijumf svoje ekipe.

– Igramo protiv ekipe, koja je imala težak poraz u poslednjem kolu protiv Crvene zvezde. Sigurno će hteti da pokažu reakciju nakon tog meča i daju sve od sebe da probaju da nas iznenade pred svojom publikom. Na nama je da damo maksimum, da uradimo ono što smo pripremili i da dobijemo tu utakmicu. Takve utakmice moramo dobijati kako bismo ostvarili svoj cilj. Napokon imamo deset igrača na treningu. Nadam se da će iz dana u dan sve biti bolje – izjavio je Jagodić-Kuridža.

Podsetimo, utakmica je na programu danas od 18 časova.