You are currently viewing Novi potpis u Ljutice Bogdana: Produžena saradnja sa detetom Zvezde
Foto: twitter.com/FK Crvena zvezda

Novi potpis u Ljutice Bogdana: Produžena saradnja sa detetom Zvezde

Prelazni rok je odavno istekao, ali Crvena zvezda ne prestaje da pojačava redove, ovoga puta iz svog podmlatka.

Reč je o mladom golmanu Marku Ćopiću koji je potpisao ugovor sa Crveno-belima do 2024. godine. Ćopić je prvi profesionalni ugovor potpisao pre dve i po sezone, kada je otišao na kaljenje u Grafičar.

– Presrećan sam zbog produžetka ugovora, Zvezdino sam dete i ovo je već dvanaesta godina kako sam u klubu, a došao je trenutak i za drugi profesionalni ugovor. Za mene nema veće sreće nego nastaviti saradnju sa voljenim klubom. Kada sam potpisao prvi profesionalni ugovor, tada je za mene sve bilo novo, pa je samim tim bilo i drugačije u odnosu na sad, ali je sreća je sada ista kao i prilikom prvog potpisa“, istakao je 18-godišnji Ćopić posle potpisivanja ugovora – navodi Ćopić, a prenosi klupski sajt.

Ćopić je rođen 2003. godine i prošao je sve omladinske kategorije kluba.

– Sve je bilo super, sarađivali smo od pionira, kadeta, omladinaca, sve smo osvojili.  Pripreme sa prvim timom su za mene bile najlepši trenutak u dosadašnjoj karijeri, jer ni ja nisam očekivao. Uveče sam dobio poziv da ujutru idem na pripreme, osećao sam se neverovatno. Ono što sam naučio za godinu i po dana od mojih starijih kolega je neprocenjivo iskustvo. Daće Bog da steknem još iskustva, mislim da mi to jedino fali, jer sam mlad golman i da se vratim u prvi tim što pre, za to radim – zaključuje Ćopić.