You are currently viewing Novi rat na pomolu u Barseloni!

Novi rat na pomolu u Barseloni!

Taman kada svi pomisle da se Barseloni spremaju mirniji dani nešto se desi što izazove nove nemire u Kataloniji!

Dobijanjem novog sponzorskog ugovora   delovalo je da će se situacija u barselon smiriti. Međutim, dešava se sasvim suprotno. Generalni direktor Barselone Feran Reverter podneo je ostavku na ovu funkciju zbog ličnih razloga i povodom svega obavestio predsednika kluba Đoana Laportu.

Reverter je pre manje od godinu dana došao na „Kamp nou“ kao deo nove petogodišnje strategije kluba kako bi obavljao najveći deo posla van terena, a to se odnosi na sanaciju duga, skalpanje ugovora sa novim partnerima i slično.

Sada se on u zvaničnom saopštenju zahvalio pre svega Laporti na opisavši prethodnih nešto više od pola godine kao mesece ljubavi za Barselonu.

„Uložio sam mnogo truda i posvećenosti prethodnih meseci, ali sada želim da se posvetim razlogu zbog kojeg sam se vratio u Barselonu, želeći što više da se okrenem porodici i sebi“, naveo je Reverter.

Sada se očekuje reakcija kluba koja bi trebala da bude brza jer imenovanje novog direktora je od ključne važnosti za planove koje u Barsi imaju.

Iako je ovo saopštenje mirno,  mediji u Španiji spekulišu da je razlog odlaska generalnog direktora u danima sklapanja sponzorskog ugovora sa Sportifajem, raskol na realaciji sa Laportom.

Feran Reverter je želeo da se Barselona čvršće poveđe sa kompanija koje se bave kripto valutama što se nikako nije dopalo pomalo kontraveznom za nove stvari Laporti.