You are currently viewing Novi transfer! Napadač Zete potpisao sa srpskim klubom!

Novi transfer! Napadač Zete potpisao sa srpskim klubom!

Dosadašnji napadač Zete Ivan Vukčević potpisao je danas novi ugovor i predstavlja novo pojačanje srpskom klubu.

Reč je o napadaču rođenom 4. decembra 2001. godine, koji je tokom jeseni bio najbolji igrač tima iz Golubovaca, za koji je postigao sedam golova. Njegove odlične partije nisu ostale neprimećene, pa su se za Vukčevićeve usluge interesovali i Partizan, Čukarički i mađarski MOL Fehervar, ali je sam igrač prepoznao Vojvodinu kao pravi klub za nastavak karijere. To znači da bi u Novom Sadu imao optimalne uslove za dalji napredak, a prema istim izvorima, potpisao je ugovor na dve godine.

,,Dolazak u Vošu je za mene veliki uspeh. Želim da napredujem i da se dokažem u Super ligi Srbije. Daću sve od sebe da postignem što više golova i da pomognem Voši. Upoznao sam se saigračima, baš su druželjubivi, atmosfera je odlična i svi su me dobro prihvatili. Navijači mogu da očekuju od mene da ću kada budem na terenu dati i više od maksimuma i da ću uvek raditi sve za ekipu“, izjavio je Vukčević.

Novosađani će, kako je planom predviđeno, kod kuće da treniraju do 20. januara, a dan kasnije sledi im odlazak u turski Belek, gde će, u hotelu „Susesi“, boraviti sve do 4. februara i odigrati nekoliko jakih pripremnih utakmica. U prvom kolu nastavka prvenstva, Vojvodina dočekuje ekipu Napretka, jednog od direktnih konkurenata u borbi za evropsku vizu.

This Post Has One Comment

Comments are closed.