You are currently viewing Novogodišnji miting Crvene zvezde

Novogodišnji miting Crvene zvezde

Crveno -beli zvanično dvanaesti put organizuju Atletski spektakl za kraj godine.,,Novogodišnji miting Crvene zvezde“održaće se 26.decembra, biće dosta iznenađenja kao što su memorijalne trke posvećene legendama kluba.
Trka posvećenu Aleksandru Obradoviću-Bambiju na 60 metara prepone u kategoriji mlađih juniora/ki i disciplinu skok u dalj u kategoriji seniora/ki posvećenu Nenadu Stekiću.

Dvanaesti put će AK Crvena zvezda okupiti najbolje atletičare u svim uzrasnim kategorijama.

Ovaj miting je ”odskočna daska” za uspešnu sezonu, ali i godinu. Sa druge strane predstavlja odličan test šta bi još trebalo promeniti i na čemu  poraditi da bi se spremno dočekao zvanični start sezone.

– Atletičari su navikli da naše takmičenje bude subotom, ali s obzirom da tada, 25. decembar, pada katolički Božić, želeli smo da ispoštujemo sve koji slave i da budu sa svojim porodicama. Zbog toga smo ove godine takmičenje zakazali za nedelju. Porodica je jako važan deo društva, nama kao Crvenoj zvezdi je jako bitno da se deca kod nas, bilo naša klupska ili ona koja dolaze na naša takmičenja, osećao kao u svojoj kući, da im bude ugodno i lepo, kako njima tako i njihovim roditeljima. Zato se trudimo da vodimo računa o najsitnijim detaljima kako bi svi bili srećni i zadovoljni, a to je i jedan od motiva našeg takmičenja – rekao je generalni sekretar Zvezde Mladen Gajić za Atlex.

Na ovom takmičenju učestvovaće najbolji atletičari Srbije a najmlađi će imati priliku da se takmiče i druže sa njima.

Velika motivacija će im biti što će se zajedno zagrevati sa atletičarima kao što su: Armin Sinančević, Asmir Kolašinac, Milana Tirnanić, Aleksa i Boško Kijanović, Sara i Anja Lukić i mnogi drugi.

Uščešće su najavili i atletičari iz Grčke, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore.