You are currently viewing Obistinile se Stanojevićeve prognoze: Vezista neće nastaviti sezonu
Foto: screenshot/youtube.com/FK Partizan Beograd

Obistinile se Stanojevićeve prognoze: Vezista neće nastaviti sezonu

Nažalost, obistinile su se loše prognoze koje je Stanojević izrekao povodom povrede Danila Pantića. Šef Partizana, odmah nakon meča sa Bašakšehirom, rekao je da je Pantićeva povreda ozbiljnije prirode i da su u klubu izrazito zabrinuti za svog vezistu.

Prema poslednjim saznanjima iz Turske, Partizan će u nastavak borbe za trofeje morati bez Danila Pantića.

Na početku jučerašnjeg meča sa turskim timom u Antaliji, Danilo se povredio i sa terena je izašao s teškom mukom jer nije uspevao da se osloni na nogu.

Stanojević je nakon toga dao izjavu u kojoj je izrazio zabrinutost i najavio da su pred Danilom neophodna snimanja nakon kojih će se znati stepen ozbiljnosti povrede.

Nažalost, snimci su pokazali da je Pantić pokidao ligamente desnog kolena, što automatski povlači višemesečni oporavak. Lekari još uvek nisu zvanično potvrdili da će vezista nužno morati van terena toliko dugo, ali prema prvobitnom izveštaju, jasno je da je za Pantića ova sezona završena.

Jedina olakšavajuća okolnost za crno-bele, koji sada ostaju bez veziste, jeste ta što će se vratiti Ljubomir Fejsa, s tim da će on morati da uhvati ritam sa timom jer od avgusta nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu.