You are currently viewing Ocene: Vlahović ne može sam!

Ocene: Vlahović ne može sam!

Juventus je nastavio svoji evropski nastup gostovanjem Viljarealu u osmini finala Lige šampiona. Dušanu Vlahoviću je trebalo samo 32 sekunde da postigne gol na svom debiju u elitnom takmičenju Evrope, ali Bjankoneri nisu mogli da sačuvaju rezultat. Dani Pareho izjednačio rezultat za Špance u drugom poluvremenu, ostavljajući dvema stranama da reše svoje razlike u revanšu.

Prema ocenama sportskog portala ,,Tutomerkato“, izraženo je koliko se Dušan Vlahović razlikuje od ostatka ekipe. Ipak, jedan igrač ne rešava svaki problem, Juventus koji se bori za četvrto mesto u Seriji A sada se suočava sa bitkom za plasman u četvrtinu finala Lige šampiona, iako ih remi kod kuće i dalje čini favoritima, nikada nemojte zapostavi Viljareal koji može biti nezgodan rival.

Dušan je ocenjen najvišom ocenom sedam, a sa 6,5 pratili su ga asistent tog gola Danilo i Venson Mekeni koji je zadobio ozbiljnu povredu skočnog zgloba. Šesticu su zaradili Aleks Sandro, rezervista Leonardo Bonući, Manuel Lokateli i Huan Kvadrado.

Najmanju ocenu je dobio Adrijen Rabio, još jedan neubedljiv nastup bivšeg veziste PSŽ-a. Francus nije uspeo da isprati Pareha u akciji ka izjednačenju, bio je jedan od krivaca za primljen gol. Na samom kraju meča je vrlo lako mogao da bude isključen da je oštar start nad Čukevezeom sankcionisan kao crveni, umesto žuti karton.