You are currently viewing Odenze dobija Ivančevića za par sati

Odenze dobija Ivančevića za par sati

FK Spartak pristao je na transfer Mihajla Ivančevića. Štoper subotičkog kluba otići će u danski Odenze. Klubovi su ugovorili transfer za 210.000 evra.

Spartaku bi od transfera Ivančevića trebalo da pripadne dodatnih pet odsto od ukupne dogovorene sume.

Danski mediji javljaju da će Ivančević potpisati ugovor sa Odenzeom u narednih par sati. Rukovodioci klubova dogovorili su sve pojedinosti, a u međuvremenu je mladi štoper obavio lekarske preglede i do kraja nedelje trebalo bi zvanično da bude predstavljen kao pojačanje danskog kluba.

Mihajlo Ivančević imao je neverovatno uspešne protekle dve godine na severu Srbije.

Povremeno je igrao za Brodarac i Proleter. Posredovao je između dva prijateljska kluba, a tokom leta 2019. godine, zadužio je dres Spartaka. U međuvremenu je stasao u nosioca igre, tokom jeseni je nosio i kapitensku traku, igrao je i za mladu reprezentaciju Srbije.

Transfer od 210.000 evra možda nije skroz zadovoljavajuć, ali očekivan novac dobro će doći za nastavak ambicioznih klupskih projekata i ulaganje u razvoj klupske škole.

Spartak je godinu završio na osmom mestu, sa 27 bodova, a nastaviće se tendencija kluba da ulaže novčana sredstva u dalji razvoj karijere talentovanih fudbalera.