You are currently viewing Olakšanje za sve navijače Partizana!

Olakšanje za sve navijače Partizana!

Već duže vreme jedna od glavnih tema oko Humske 1 bila je sudbina trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića! 

U jednom momentu je delovalo da će mladi stručnjak gotovo sigurno napustiti klupu Partizana,  ali se to na sreću svih kojima je crno-bela boja bliža srcu neće dogoditi. Čelnici Partizana i Aleksandar Stanojević uspeli su da pronađu ‘zajednički jezik’, pa će ljubimac navijača ‘parnog valjka’ u narednim danima potpisati novi, dvogodišnji ugovor, saznaje Telegraf.

Sam Stanojević je još prošle godine nakon poraza u finalu Kupa Srbije ponudio svoju ostavku koja naravno nije prihvaćena. Nedugo nakon toga, sportski direktor ‘parnog valjka’ Ivica Iliev ponudio je produžetak saradnje Stanojeviću, što dokazuje koliko mu čelnici kluba veruju i da jedino sa njim žele da nastave sezonu.

Iako tada nije, jedan od omiljenih trenera Partizana u njegovoj istoriji je ovog puta prelomio, i odlučio da ostane u klubu u kojem je stasao, kako igrački, tako i trenerski. Crno-beli imaju iza sebe vrlo uspešnu polusezonu, završili su na prvom mestu u Superligi Srbije, dok su i u Evropi napravili sjajan rezultat, pošto su izborili plasman u 1/16 finala Lige konferencija.