You are currently viewing Osijek nastavlja sa potpisima igrača iz Regiona: Posle igrača iz Srbije stigao još jedan veliki talenat

Osijek nastavlja sa potpisima igrača iz Regiona: Posle igrača iz Srbije stigao još jedan veliki talenat

jedan od lidera HNL-a Osijek, nastavlja sa potpisima mladih igrača iz regiona.

Posle potpisa srpskog centarfora Mihajali Baića, na red je stigao crnogorski krilni fudbaler.

U pitanju je Nikola Janjić, doskorašnji igrač Sutjeske iz Nikšića, rođen 2002. godine. On će sezonu završiti u Nikšiću, a onda će na leto preći u ekipu Nenada Bjelice.

– Znam da je iz čitavog regiona bilo interesovanja za Nikolu i on će najkasnije od leta biti naš član. Univerzalnih je kvaliteta i karakteristika, može biti koristan na obe krilne pozicije, u reprezentaciji igra u sredini, u nekim kombinacijama je upotrebljiv i na levom boku. Bez obzira što je jako mlad, ima već puno iskustva, osim toga, proglašen je najperspektivnijim igračem Crne Gore. Mislim da smo napravili vrlo dobar posao i doveli jako kvalitetnog igrača koji želi napredovati i izabrao je Osijek koji mu u tom razvoju može najviše pružiti. Imao je jako dobru polusezonu uz dosta golova i asistencija, na proleće će imati kontinuitet igara u svom klubu kojega će, verujem, nastaviti i kada dođe u Osijek, rekao je Bjelica.

Janjić je u dosadašnjem delu sezone odigrao 19 utakmica za Sutjesku i postigao je 19 golova i podelio 5 aisstencija.