You are currently viewing Osvajao je europske trofeje, igrao za velikana, a sad sa 32 godine izgleda neprepoznatljivo VIDEO
foto:Screenshoot Yt

Osvajao je europske trofeje, igrao za velikana, a sad sa 32 godine izgleda neprepoznatljivo VIDEO

Nakon dugotrajne suspenzije nogometu se vratio 32-godišnji Brazilac Walter Henrique Da Silva koji je 2010. godine osvojio Europa ligu sa Portom.

U ljeto 2010. godine Porto je doveo veliku nadu i talenta brazilskog nogometa Waltera za 6 milijuna eura iz Internacionala. Odigrao je Walter 2 sezone za Porto i u 33 nastupa postigao 16 pogodaka. Međutim, zbog problema sa kilogramima klub ga je nakon te dvije sezone stalno slao na posudbe. Igrao je Walter dobro gdje god bi otišao međutim problemi sa pretilosti nisu nestajali. Najzapaženiju ulogu imao je u Goiasu gdje je u 2 sezone postigao čak 45 pogodaka, no Porto ga nije vraćao nazad u Portugal.

U ljeto 2018. godine uhićen je u Brazilu, gdje je bio na posudbi iz Porta, nakon što je potegao pištolj igračku na zaposlenika jedne firme. Iste te godine u 12. mjesecu otkrivene su mu nedozvoljene supstance u krvi nakon čega je završio na dugotrajnoj suspenziji. Uzimao je lijekove protiv pretilosti koji nisu dozvoljeni. Nakon toga mu je i službeno raskinut ugovor sa Portom.

foto:maisfutebol

 

Nakon suspenzije se vratio nogometu. Prije par dana u svojoj 32. godini potpisao je za momčad Amazonasa koja se takmiči u Serie D brazilske lige. Nakon samo 2 dana treninga odigrao je susret za svoju novu momčad, no vidljiv je veliki problem sa kilogramima. Walter izgleda neprepoznatljivo. Koliko će se uspjeti vratiti u formu pitanje je, no izgleda da želja za igranjem nogometa i dalje postoji.