You are currently viewing Partizan ostaje bez trenera? Stanojeviću ističe ugovor, a dogovora još uvek nema
Foto: screenshot/youtube.com/FK Partizan Beograd

Partizan ostaje bez trenera? Stanojeviću ističe ugovor, a dogovora još uvek nema

Trener „crno-belih“ je nekoliko puta tokom jeseni nagovestio odlazak iz Partizana.

„Parni valjak“ ima lepu jesen iza sebe. Ekipa je pod komandom Aleksandra Stanojevića izborila nokaut fazu Lige konferencija, prvi je u Superligi sa pet bodova viška u odnosu na najvećeg rivala, a pred Partizanom je i završnica Kupa Srbije.

Ipak, sudeći po izjavama trenera Stanojevića, „crno-beli“ će na kraju sezone tražiti novog šefa struke, bez obzira kako će se borba na tri fronta završiti.

Mozzartsport piše da je Stanojević izgubio interesovanje za nastavkom saradnje, usled ogromne potrošnje energije u minulom periodu. 

Čelnici Partizana su nekoliko puta pokušali da započnu pregovore o novom ugovoru, ali avaj. Treneru partizana ugovor ističe poslednjeg dana juna. Proteklih meseci je Stanojević u nekoliko navrata nagalašavo emociju prema klubu, pa mu se nije dalo da pregovara o detaljima novog poslovnog angažmana u Humskoj.

Nikad iz Partizana neću otići zbog ponude drugog kluba. Mogu samo usled neuspeha ili emocije, potrošnje. Pogledajte kako sad izgledam, a kakav sam bio na promociji u jesen 2020. Imate primer Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi: osvajao je titule, igrao Ligu šampiona, pa otišao, jer ovaj posao troši. Inače, kod nas u klubu je sve u redu, sve funkcioniše, sve se dogovaramo i odlučujemo zajedno – izjavio je Stanojević u finišu jesenjeg dela sezone.