You are currently viewing Partizan za kraj godine: Kalendar i osvrt na sezonu

Partizan za kraj godine: Kalendar i osvrt na sezonu

Na promociji Partizanovog kalendara prisustvovali su mnogobrojni asovi i značajne sportske ličnosti. Promocija kalendara za narednu godinu koju su danas u jednom beogradskom klubu obeležili članovi crno-belih, bila je i zdravica i oproštaj od velikih imena koja su napustila Partizan tokom aktuelne godine.

Ono što je obeležilo godinu koju ispraćamo jeste povratak Željka Obradovića u tim Partizana, a rukovodioci kluba su poželeli da april 2022. dočekaju na vrhu ABA lige, a da u junu budu šampioni države.

Zvanicama se najpre obratio predsednik kluba osvrnuvši se na proteklu godinu: „Prvo da napomenem da prošle godine nismo obeležili kalendar zbog korone. Zato želimo da se setimo naših prijatelja koji su nas u međuvremenu napustili, poput Dušana Ivkovića, Milenka Savovića, Miše Tumbasa. Da im odamo počast minutom ćutanja„.

Ovim rečima je započela promocija na kojoj su, pored ostalih zvanica,  prisustvovali i Vlade Divac, Željko Paspalj, Predrag Danilović, Vladimir Dragutinović, Slaviša Koprivica, Zoran Stevanović, Dejan Tomašević, Novica Veličković, Saša Pavlović, i drugi ljubitelji crno-belih koji su deo javne scene, poput Mime Karadžića.

Po nastavku pozdravnog govora, predsednik crno-belih je rekao da nije spremao govor, ali da je teško kontrolisati tremu kad su prisutni košarkaški velikani. Za njih je rekao da su deo Partizanove familije koja je velika.

Zahvalivši se svim  zaposlenima u Partizanu, Ostoja Mijailović je dodao:

Prošli smo teška vremena. Biće i lepih. Da ostanemo svi zajedno. Hvala svima koji su pomgli Partizanu.“

Tim rečima je završen pozdravni govor predsednika nakon čega su zvanice uživale u prijatnom ambijentu i promociji kalendara.