You are currently viewing PERIŠIĆ NAPUŠTA INTER: Pregovori propali zbog plate, menja ga reprezentativac Srbije?
Foto: screenshot/youtube.com/Inter

PERIŠIĆ NAPUŠTA INTER: Pregovori propali zbog plate, menja ga reprezentativac Srbije?

Iako su čelnici Intera ponudili Perišiću novi ugovor, reprezentativac Hrvatske će, po svemu sudeći, od prvog januara potražiti novu sredinu.

Uprava kluba sa Meace je tokom proteklih nedelja pokušala da nastavi saradnju sa napadačem Ivanom Perišićem, ali su se pregovori izjalovili zbog visine plate. Italijanski mediji pišu da je klub ponudio godišnju platu od tri miliona evra, što je za dva miliona evra manje od dosadašnjih primanja hrvatskog internacionalca. Paraf na novi ugovor je izostao je posle ponude koja je bila jača za milion evra.

Italijanski Tutosport piše da uprava Intera uveliko traži zamenu Perišiću, a kao glavna opcija spominje se srpski reprezentativac Filip Kostić. Njegov ugovor sa Ajntrahtom ističe u junu. Trener Intera Filipo Inzagi želi da ga vidi srpskog fudbalera u svojim redovima već početkom godine.

Kostić je u dosadašnjem toku sezone odigrao za Ajntraht 21 utakmicu. Zabeležio je devet asistencija i postigao tri gola. Njegova vrednost na tržištu iznosi oko 20 miliona evra, prema Transfermarketu.

This Post Has One Comment

Comments are closed.