You are currently viewing Počele pripreme fudbalera Vojvodine

Počele pripreme fudbalera Vojvodine

Do nastavka šampionata u Superligi Srbije ostalo je mesec dana, a posle prazničnog odmora klubovi okupljaju svoj igrački kadar radi početka priprema.

Tako je i u Novosadskoj Vojvodini, gde je izvršena prva prozivka. Pripreme su zvanično počele prvim treningom, na veštačkoj travi fudbalskog centra “ Vujadin Boškov“. Usled zimskih vremenskih neprilika, narednih nedelju dana fudbaleri Vojvodine će trenirati u sportskom centru “ Sportland“.
U drugi deo sezone, koji počinje 12.februara, Novosadski klub će ući sa donekle izmenjenim sastavom, u odnosu na jesenji deo. Raskinut je ugovor sa Lukom Cucinom, a crveno – beli dres će poneti Ivan Vukčević, doskorašnji igrač Zete. Ugovor sa ovim napadačem biće zvanično potpisan u sredu.
U klubu su takođe odlučili, da se ekipi pridruže igrači vraćeni sa pozajmice iz Kabela. To su Luka Kljajić, Martin Martinkevič i Nikola Pavlica kao i Veljko Jelenković iz Bečeja.
Izmene će pretrpeti i stučni štab Novosadskog Superligaša. Dosadašnji pomoćni trener Aleksandar Radunović, karijeru nastavlja u Poljskoj Legiji, a na njegovo mesto dolazi Zoran Vasiljević, koji je u prošlosti već bio u Stručnom štabu Vojvodine.
Novosadski klub će se spremati u svom gradu do 20.januara, a potom se seli u Turski Belek, gde će ostati do 5.februara.