You are currently viewing Podrška stiže sa svih strana: Novakov brat Marko poslao emotivnu poruku (FOTO)
Foto: instgaram.com/djokomare

Podrška stiže sa svih strana: Novakov brat Marko poslao emotivnu poruku (FOTO)

Posle presude Federalnog suda Australije da poništi odluku o ukidanju vize, prvom teniseru na ATP listi stižu poruke podrške iz čitavog sveta.

Jednu od najemotivnijih uputio je Novakov brat Marko koji se oglasio putem Instagrama.

– Hvala ti za tvoju ljubav, dušu, duh. Hvala ti što si pravi, potpuno iskren. Hvala ti što si ostao jak i sa smislom za humor. Hvala ti što si se borio za sve nas i što si predstavljao ljude – napisao je Marko Đoković i objavio zajedničku fotografiju sa bratom iz dečačkih dana.

Marko se zahvalio Novaku što je pkazao „da postoji nada u teškim vremenima“.

– Hvala ti što nam nisi samo pokazao tu nadu, već si nam dao i čist put i snagu da idemo njime u punoj brzini i da se ne zaustavljamo – napisao je Novakov mlađi brat i apostrofirao Novakovu borbu za ljudska prava:

– Hvala ti što si nam konačno pokazao da je tu osam milijardi ljudi na ovoj prelepoj planeti i da svi zaslužujemo isti tretman, da smo svi mi jedno. Ovo je vreme da pričamo i da se borimo za naša ljudska prava. Zajedno imamo moć da pomognemo jedni drugima i da pojačamo empatiju, poštovanje, prihvatanje i ljubav. Voli te brat. Hvala – navodi Marko Đoković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Мarko Djokovic (@djokomare)

Novak Đoković se posle presude Federalnog suda pojavio na Rod Lejver areni, a sada čeka konačnu odluku Ministarstva za imigracionu politiku o svom boravku u Australiji.