You are currently viewing Pogba bira, pamet ili srce?

Pogba bira, pamet ili srce?

Francuski reprezentativac Pol Pogba se nalazi pred poetskom dilemom. Pamet ili srce?

Da će napustiti redove Mančester Junajteda manje-više se već zna. Novi ugovor više niko i ne pominje a klub je već krenuo u potragu Pogbinom zamenom na sredini terena. Navodno, prvi pik je Juri Tilemans iz Lestera, mada se pominje još nekoliko imena, poput večne želje Deklana Rajsa, a ako dođe Poketino, on će pružiti šansu Van de Beku.

Mnogo će se još imena dovoditi u vezu sa klubom sa „Old Traforda“. Za to vreme pred Pol Pogbom su dve opcije. PSG i Juventus. I to nije tajna, Mino Rajola optira za odlazak u Pariz, „Sveci“ bi ga namamili Zidanom, ali Pogba želi da se vrati kući u Torino.

Razlog nije teško shvatiti. Igrao je za klub četiri godine, naići će na prijatelje u svlačionici, navijači ga obožavaju, i dalje je više u kontaktu sa bivšim saigračima, nego sa sadašnjim.

To bi sve zvučalo savršeno da ne postoji jedan problem. Da, u pitanju je novac.  Naime, Pogba ne bi mogao da računa na platu koju ima sada u Mančesteru oko 16 miliona evra.

U Mančesteru su mu nudili 25 koje je lako odbio, u Parizu lako može da dobije dvadesetak, a Juventusova ponuda će biti navodno 12 plus bonusi.

I eto dileme. Pamet ili srce? Izbarati novac ili povratak kući?