You are currently viewing Predator ide na operaciju

Predator ide na operaciju

Frensis Nganu, aktuelni šampion teške kategorije, moraće na operaciju. Nakon što je nokautirao Stipa Miočića, dodeljen mu je šampionski pojas UFC teške kategorije, a prošlog vikenda je uspeo da odbrani šampionsku poziciju.

Majstor mešovitih borilačkih veština ima problema sa kolenom koje će morati da izleči hirurškom intervencijom, a stanje mu se znatno pogoršalo nakon susreta sa Sirilom Ganom u Oktagonu, kojeg je pobedio jednoglasnom odlukom sudija.

Markel Martin, Frensisov menadžer, izjavio je da će“Predator“ morati da uzme narednih desetak meseci slobodno kako bi se oporavio od predstojeće operacije kolena. Intervencija je planirana za mart mesec tekuće godine.

Nganu je poznat po svojoj neprikosnovenoj želji za uspehom. U ringu pokazuje neverovatnu snagu a navodi kako inspiraciju nalazi u sećanju na teško detinjstvo koje je proveo u siromaštvu.

Interesanto je da, u trenutku kad je Nganu rođen, u septembru 1986. godine, u Kamerunu nije postojao nacionalni obrazovni sistem. Rođen je u siromašnoj porodici, pa je, čim bio sposoban, počeo da radi, kako bi porodica imala šta da jede.

Radio je najsurovije poslove u rudniku soli, neretko i po 14 sati dnevno. Obećao je sebi da neće prestati da se bori, tako da je vrlo izvesno da će njegova snaga volje ubrzati proces oporavka od operacije koja je pred njim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Francis Ngannou (@francisngannou)