You are currently viewing Predsednik Komiso bez dlake na jeziku: Vlahović laže, hteo je da uništi Fiorentinu!

Predsednik Komiso bez dlake na jeziku: Vlahović laže, hteo je da uništi Fiorentinu!

Dušan Vlahović je za 75 miliona evra prešao iz Fiorentine u Juventus, ali se strasti u Italiji ne stišavaju po pitanju njegovog transfera.

Klub iz Firence je nudio Vlahoviću novi unosan ugovor koji je igrač odbio i svi napominju kako je davno odlučeno da ode u Torino.

Prema rečima Komisa, cilj agenata mladog fudbalera je bio da on ostane do kraja ugovora i potom ode iz Fiorentine besplatno, a na taj način oni zarade veći novac.

Dogovor Vlahovića je bio pun nepoštenja i laži. Počeli smo razgovore sa engleskim klubovima – svaki put kada bi se pojavila nova ponuda, Vlahović i njegovi agenti su odbili. Plan im je bio isti kao Mbapea i PSŽ-om: Da ode kao slobodan agent i da zarade novac, rekao je Komiso.

Objasnio je predsednik Fiorenitne zašto Vlahović „nije hteo da čuje“ za ponude sa „ostrva“.

Prade i Barone su nekoliko puta bili tamo, ali svaki put kad bi stigla nova ponuda Vlahović i njegovi agenti bi odgovorili „ne“. Vlahović je hteo da ostane do kraja svog ugovora i uništi Fiorentinu, kao što se to dešavalo prethodnih godina. Poput Mbapea, Insinjea, Kesija, Dibale, Donarume. Hteli su da se obogate preko Komisovih leđa. Njegova prodaja je bila dobar posao? Ne dobar, vrlo dobar! Neki su ga nazvali remek-delo, završio je predsednik Fiorentine.

This Post Has One Comment

Comments are closed.