You are currently viewing PREOKRET: Poznato gde će Njegoš Petrović nastaviti karijeru
Foto: instagram.com/njpetrovic

PREOKRET: Poznato gde će Njegoš Petrović nastaviti karijeru

Iako se tokom proteklih dana pojvila informacija o odlasku Njegoša Petrovića najpre u Španiju, a zatim u Holandiju, mladi vezista Crvene zvezde najverovatnije će karijeru nastaviti u Seriji A.

Fudbaler sredine terena srpskog šampiona prolećni deo sezone provešće na pozajmici u Kaljariju. Zvezda će na ime aranžmana sa italijanskim klubom naplatiti 250.000 evra sa mogućnošću otkupa ugovora.

Mozzartsport prenosi da će klub sa Sardinije u slučaju opstanka u Seriji A imati obavezu otkupa ugovora Njegoša Petrovića za 1.600.000 evra. Ukoliko uprava bude zadovoljna njegovim zalaganjem, isti uslovi važe za slučaj selidbe u niži rang takmičenja.

Petrović je tokom aktuelne sezone odigrao 14 utakmica i nije prva opcija kod trenera Dejana Stankovića. U Kaljariju ga očekuje oštra konkurencija za status prvotimca. Trener Valter Macari je dolaskom na Sardiniju doneo određeni boljitak i povećao šanse kluba za opstanak u eliti. Kaljari je trenutno u zoni ispadanja sa 16 osvojenih bodova.

Prethodno je Almerija bila zainteresovana za uslove Petrovića, a potom se poavila opcija prelaska u holandski Groningen.