You are currently viewing Problemi u Mančesteru!

Problemi u Mančesteru!

Slavni Mančester Junajted je u potpunom haosu i trenutno se ne vidi svetlo na kraju tunela!

Pouzdani izvori u redovima „crvenih đavola“ da je čak 17 igrača nezadovoljno situacijom u klubu, a da će čak 11 njih zatražiti da napusti klub tokom 2022. godine!

Imena nisu otkrivana, ali može

Sigurna imena su  Henderson, Marsijal, Van de Bek i Huan Mata, dok su Pogba, Kavani i Lingard u poslednjim mesecima ugovora i trenutno su male šanse da potpišu nove. Sve su glasnije glasine da je Ronaldo prilično nezadovoljan čitavom sezonom, ali za sada nema priče o njegovom odlasku.

Junajted strahuje i za plasman u Ligu šampiona, sada su i Arsenal i Totenhem u boljoj formi, o tome koliko su Siti, Liverpul i Čelsi ispred je suvišno i govoriti.

Igračima ne odgovara sistem 4-2-2-2 koji forsira Ralf Rangnik, koji nije ni stigao, a već je izgubio svlačionicu. Doduše, ona je toliko toksična da se postavlja pitanje koji trener bi uopšte mogao da izvuče maksimum iz nje. Nijedan igrač nije u formi ni bolji nego prošle sezone, ekipa je i psihološki prazna, potreban je veliki preokret u koji malo ko veruje.

Sezona bez Lige šampiona bi bila veliki udarac za Junajted,  nakon što su letos stigli Ronaldo, Varan i Sančo, kada su mnogi predviđali borbu za titulu.