You are currently viewing Propao plan Barselone: Najveća želja ne ide besplatno iz kluba
Foto: instagram.com/cesarazpi

Propao plan Barselone: Najveća želja ne ide besplatno iz kluba

Menadžment Blaugrane video je u Sezaru Aspilikueti pojačanje kojim bi od narednog leta mogao da reši poziciju desnog beka bar u narednih sezonu ili dve.

Barselona je tokom poslednjih meseci ozbiljno radila na dovođenju Aspilikuete. Izvori blisku igraču potvrđivali su da je prelazak na Kamp Nou skoro izvestan, zbog ambicija Barselone, ali i činjenice da Aspilikueti krajem juna ističe ugovor sa Čelsijem.

Ipak, kako sada stvari stoje, španski reprezentativac još uvek neće napustiti redove Čelsija, jer u ugovoru stoji klauzula da klub na sopstvenu inicijativu može produžiti ugovor sa igračem, čak i po isteku famoznih šest meseci.

Uz to, treba napomenuti da je Aspilikueta u neformalnim razgovorima izrazio želju da ostane u timu sa Stemford Bridža, jer je poslednjih godina Čelsi zajedno sa njim ispisao zlatne stranice svoje istorije.

Ukoliko Čelsi savlada Palmeiras u finalu Svetskog klupskog fudbalskog prvenstva, Aspilikueta će postati jedini fudbaler ovog kluba koji je bar jednom osvojio sve moguće trofeje.