You are currently viewing PSG kuje plan od 4 tačke za Mbpapea!

PSG kuje plan od 4 tačke za Mbpapea!

U Parizu je podignuta uzbuna na opštu mobilizaciju! Cilj, zadržati Kilijana Mbapea u klubu!

U ubeđivanje mladog Francuza da ostane ukjlučili su se i lideri Sarkozi i Makron, Francuska želi da po mnogima u ovom trenutku najbolji igrač sveta ostane u domovini.

Novac ne predstavlja problem. Mbape bi postao najplaćeniji igrač na svetu 50 miliona plus bonusi, toliko nema niko i to je verovatno duplo jača ponuda od Realove. Ali ta ponuda na stolu leži već mesecima. Mbape ju je odbio u avgustu, novac nije njegov glavni motiv.

„Parizijen“ piše da PSG ima plan  u četiri tačke da nagovori strašnog napadača da promeni mišljenje i da pokušava da ubaci sumnju u glavu igrača, da je Real u boljoj poziciji u budućnosti od PSG. I sada prva utakmica osmine finala Lige šampiona pomaže im u tome.

Kako izgleda taj plan?

Prvo, Mbape bi postao centar PSG-a. Ne samo ugovorom već bi postao i kapiten ekipe, a čelnici kluba se spremaju da to saopšte svima. Ne samo to. Mbape bi mogao da bira saigrače. PSG će dovesti Pogbu, Dembele je dobar prijatelj sa Kilijanom, pa i njega treba očekivati u Parizu.

Klub pristaje i na klauzulu ako Mbape produži ugovor, klauzulu koja će važiti već posle godinu dana u leto 2023. i po kojoj će, ako se predomisli i dalje želi da ode zainteresovani klubovi, Real pre svih moći da ga otkupe.

Poslednji korak je nov ugovor kojim bi Mbape postao najplaćeniji igrač na planeti sa 50 miliona evra godišnje, što bi sa bonusima moglo da ode i na neverovatnih 60 miliona za godinu dana.

Da li je to dovoljno da se mladi Francuz predomisli ili su svetla Madrida prejaka? Za slučaj da ipak ostane u Parizu „Kralj“ se sprema da dovede još jedan biser. Erlina Halanda iz Borusije Dortmund.