You are currently viewing Puna kasa donosi nevolje Njukaslu: Leverkuzen želi da zaradi duplo

Puna kasa donosi nevolje Njukaslu: Leverkuzen želi da zaradi duplo

Menadžment Njukasl junajteda suočava se sa problemima prilikom dovođenja igrača, jer klubovi sa kojima žele saradnju odugovlače pregovore kako bi zaradili više.

Najnovije pojačanje Svraka Bruno Gimaraeš pridružio se novom timu u transferu vrednom oko 50 miliona evra, a Barnli je od prodaje Krisa Vuda Njukaslu prihodovao 30 miliona evra.

Bogate ponude investicionog fonda iz Saudijske Arabije motivišu klubove da tvrde pazar, kako bi dobili veće obeštećenje poslujući sa Njukasl junajtedom.

Menadžment kluba sa severa Engleske naišao je na poteškoće prilikom dovođenja levog beka Atalante Robina Gosensa. Nemac je odbio transfer u Njukasl, jer želi dres Intera.

Zato je Njukasl kontaktirao Bajer Leverkuzen sa ambicijom da angažuje levog beka Mičela Bakera. Sva je prilika da će Svrake ponovo naleteti na probleme, jer iz Nemačke stiže poruka da Baker (21) ne ide u Premijer ligu za manje od 20 miliona evra.

Ukoliko Njukasl prihvati ponudu, „Aspirindžije“ će bogato zaraditi na talentovanom Holanđaninu koji je minulog leta stigao iz redova Pari Sen Žermena za 7 miliona evra. 

Glavni takmičarski cilj Njukasla je opstanak u Premijer ligi i stvaranje tima koji bi naredne godine mogao da se umeša u borbu za vrh tabele. Do kraja prelaznog roka nema još mnogo vremena, a Svrake će pokušati da pored levog beka angažuju igrača na poziciji štopera i jednog napadača.