You are currently viewing Radnik zaustavio Crvenu zvezdu!

Radnik zaustavio Crvenu zvezdu!

Fudbaleri Crvene zvezde prvi put u istoriji izgubili su u Surdulici od Radnika sa 2:1 u odloženoj utakmici petog kola Superliga Srbije i tako sebi dodatno zakomplikovali situaiciju kada je u pitanju trka za titulu.
Svi su očekivali da crveno-beli nemaju težak zadatak protiv ekipe koju su pobeđivali u svakom meču do sada.

Partizan je zbog ovakvog poteza Crvene zvezde sada u odličnoj poziciji kada je trka za titulu u pitanju a aktuelni šampion je u sve težoj poziciji.
Aleksandar Katai je bio strelac za crveno-bele jednim uspešno izvedenim penalom od dva, dok je Borjana u finišu meča matirao Bogdan Stamenković. Nekoliko puta je na mukama bio Milan Borjan – a Stefan Ranđelović se naodbranjivao.

Sjajan je bio i mladi golman gostiju i branio pokušaje najpre Aleksandra Kataija, pa El Fardu Bena, a i Gelora Kange.
i branio pokušaje najpre Aleksandra Kataija, pa El Fardu Bena, a i Gelora Kange, koji su bili najagilniji.Zbog Borjana je na kratko bila prekinuta utakmica jer ga je Uroš Milovanović nagazio na podlakticu, i ako se činilo prilično loše kapiten Zvezde nakon lekarske pomoći ostao je u igri.
Sudija Đorđe Maksimović svirao dva kaznena udarca, oba nakon pregleda VAR snimka.
Bilo je još neprijatnih scena, El Fardu Ben nakon što je u skoku dobio udarac od Ranka Jokića. Činilo se na prvu da je bio sudar glavama, ali je nepotrebno podigao ruku defanzivac Radnika i napravio novi penal.Usledili su napadi crveno-belih tokom drugog poluvremena ali se videla istrošenost usled evropskih mečeva.
Surduličani su ostvarili još jedan sjajan rezultat protiv crveno-belih.