You are currently viewing Radonjić pred teško gostovanje: „Svi su zdravi, idemo korak po korak“
Foto: facebook.com/KK Crvena zvezda

Radonjić pred teško gostovanje: „Svi su zdravi, idemo korak po korak“

Trener crveno-belih govorio je o predstojećem evroligaškom duelu svog tima protiv Asvela.

Zvezdu posle pauze od skoro 20 dana očekuje važna utakmica protiv predstavnika Francuske.

– Imali smo situaciju koja je dovela da do pauze koja je dosta duga. Znate i sami da smo imali problema sa koronom i da smo iz tog razloga jedno vreme bili van trenažnog procesa. Kao što znate i pre tog poslednjeg meča 2. januara Kalinić je bio pozitivan. Ta pauza koja je bila jeste izolacija sa strogim mirovanjem, tako da smo morali polako da se vratimo nazad – navodi trener aktuelnog šampiona ABA lige.

Tim je spreman za nastavak sezone, a svi igrači koji su bili van terena zbog bolesti i povreda sada su na raspolaganju Radonjiću.

– Što se tiče zdravstvenog stanja, to je dobro. Izašli su svi iz korone. Oni koji su imali povrede, oni su sanirane. Naša sitaucija je da idemo korak po korak i vidimo šta možemo u ovom trenutku – navodi Zvezdin strateg koji se u svom obraćanju osvrnuo na kvalitete predstojećeg protivnika.

– Ekipa koja je znala da igra dobro. Imaju dobre pojedince. Ono što je naša realnost jeste da vidimo šta uopšte možemo – navodi Radonjić.

Asvel trenutno zauzima 12. mesto Evrolige sa skorom 8-11, dok je Zvezda na 14. poziciji sa pobedom manje i utakmicom manje.

Utakmica između Asvela i Crvene zvezde igra se u petak od 21 sat u Lionu.