You are currently viewing Radonjić pred Uniks: Nemamo ozbiljnih povreda, ali problemi postoje!

Radonjić pred Uniks: Nemamo ozbiljnih povreda, ali problemi postoje!

Sutra na programu je meč 26. kola Evrolige, Crvena zvezda putuje u Kazanj gde će gostovati Uniksu. Meč je zakazan od 17 časova, a već u nedelju od 19 sati očekuje ih meč regionalne lige sa ekipom Zadra.

Unik je sedmi na tabeli sa učinkom od 13 pobeda i 10 poraza, dok Zvezda ima osam pobeda i 14 poraza.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči utakmice je izjvao da ih očekuje težak meč.

,,Radi se o kvalitetnom protivniku koji nije samo protiv nas pokazao kvalitet. U dobroj su formi. Individualno su izuzetno jaki, atletski takođe. Sigurno nas čeka težak zadatak. U krajnjoj liniji najavili su ambicije pred početak sezone, rekli su da napadaju Top 8. Naravno da su tako i ušli u sezonu i pokazali su to na mnogim utakmicama, uključujući i duel u Beogradu“, rekao je Radonjić.

Potom je dodao da u klubu i dalje problemi postoje.

,,Mi smo u našoj situaciji koja se dogodila u januaru kada smo imali veliku pauzu van hale što je posebna problematika u ovom delu sezone. Maik Cirbes neće putovati, nadam se da će početi sa treningom sledeće nedelje. Imamo određenih problema, naravno zbog pauze koju smo imali zbog svega, onda imamo i taj raspored koji zahteva specifičan način rada. Videćemo kakva je situacija u ekipi sutra pa ćemo doneti odluku. Ono što treba reći je da nemamo ozbiljnih povreda, ali problemi postoje“, rekao je trener crveno-belih.