You are currently viewing Ragnik o Ronaldovoj stagnaciji: „Mora da postiže više golova!“

Ragnik o Ronaldovoj stagnaciji: „Mora da postiže više golova!“

Na današnjoj konferenciji za medije, menadžer Mančester junajteda izjavio je da je prilično nezadovoljan brojem postignutih golova u ekipi. Osvrnuo se na igru Kristijana Ronalda i istakao da bi broj postignutih golova morao biti znatno veći.

Ragnik je odgovarao na pitanja novinara u vezi sa Ronaldovom igrom pred sutrašnji meč sa Sautemptonom. Osvrnuo se i na poraze u prethodnom periodu i zaključio da igra njegovog tima mora da se podigne na viši nivo.

U poslednjih pet mečeva, Ronaldo nije postigao nijedan pogodak, a ovaj rezultat poslednji put je imao 2013. godine u Real Madridu.

Svestan neefikasnosti svog tima u poslednje vreme, Ragnik je rekao:

Nije reč samo o Ronaldu. Mora da postiže više golova, očigledno, zato što stvaramo dosta šansi, ali uopšte se ne upisuje u strelce. Ipak, to nije samo njegov problem, već i ostali igrači manjkaju u pogledu efikasnosti. Ne postižemo dovoljno golova u odnosu na šanse koje kreiramo. Moramo to popraviti u narednim nedeljama“.

Mančester junajted je pao na šesto mesto u Premijer ligi i ima isti broj bodova kao Arsenal.

Pred Ragnikovom ekipom je težak test u subotu kada je planiran susret sa Sautemptonom koji sjajno igra u poslednje vreme. Nakon ovog meča, Mančester će gostovati Atletiko Madridu u Ligi šampiona.