You are currently viewing Ramos sumnja u lekare iz Pariza: Spreman da napusti PSŽ?

Ramos sumnja u lekare iz Pariza: Spreman da napusti PSŽ?

Serhio Ramos prestavlja veliku misteriju za Parižane. On se Parizu pridružio kao veliko pojačanje ali nikako mu se ne da da se predstavi u pravom svetlu.

Do sada Ramos ima više povreda nego mečeva na terenu. Nažalost, on ređa povrede a odigrao je samo četiri utakmice, na terenu proveo manje od 300 minuta i očekivano je da francuski mediji pitaju u čemu je problem.

La Parisijen je tako pisao da Španac više nikada neće biti kao pre, da je fizički nemoguće da se oporavi i bude u top formi i da njegovo telo „otkazuje“.

Spekuliše se da je Ramos sumnjičav prema medicinskom timu Pari Sen Žermena i da mu se ne sviđaju dijagnoze i terapije za oporavak.

Madridski izvori bliski Ramosu pišu da je on šokiran, jer nikada nije imao problema sa povredama kao što ih ima u Parizu i smatra da lekarski tim snosi odgovornost za to.

Ramos neće uzeti udela u meču protiv Real Madrida, a i za ostale mečeve je neizvesno jer niko ne zna kada će se vratiti na teren.

Pojedini izvori čak pišu da će Ramos preduzeti nešto radikalnije ukoliko ne dobije adekvatne odgovore u vezi sa svojim zdravljem. U opticaju je napuštanje kluba na leto.

Ramos se navodno oseća fizički odlično, siguran je da nije problem u njegovom kolenu, već da su pogrešne dijagnoze dovele do niza povreda.

On ima ogromnu platu, došao je kao slobodan, a ukoliko se nastavi ova neučinkovitost, možda će Ramos i PSŽ sporazumno da raskinu saradnju.