You are currently viewing Rangnik namerava da pojača napad!

Rangnik namerava da pojača napad!

S obzirom na to da će Edinson Kavani verovatno otići na leto, Crveni đavoli će aktivno tražiti odgovarajuću zamenu. Iako je Ronaldo prvi napadač, Rangnin je istakao da je ipak u lošoj formi i da ga polako godine stižu. Antoni Marsijal je trenutno pozajmljen Sevilji i nije zainteresovan da se zadrži na Old Trafordu, dok je poznata je situacija sa Mejsonom Grinvudom, koji je odstranjen iz planova zbog nemilih događaja.

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik je iskreno govorio o potrebi kluba za novim napadačem ovog leta.

„To je tako očigledno. Edinsonu Kavaniju na leto ističe ugovor i klubu je potreban najbolji mogući napadač. To je stvarno jasno, verujem da su svi svesni toga“, rekao je Rangnik.

Rangik je prokomentarisao situaciju za trenutno najtraženijem napadačem. Čini se izvesnim da će na leto postojati veliki broj klubova koji će pokušati da potpišu sa Halandom, koji su bili povezani sa njim u različitim fazama tokom poslednjih 12 meseci.

Nije jasno šta Haland preferira u pogledu njegovog sledećeg kluba, plus ostanak u Dortmundu ostaje mogućnost. Kao što Rangnik kaže, Junajted traži napadača na leto i on ostaje na njihovoj listi želja. Međutim, s obzirom na to da su Real Madrid i Mančester Siti željni napadača, izgleda malo verovatno da će preći na Old Traford.

„Haland je u više navrata rekao da želi da osvaja trofeje i u ovom trenutku Junajted ne izgleda kao sigurna opklada za to. Mančester siti bi bio bolja opcija iz tog razloga, a tu su i problemi između Junajteda i Halandovog agenta Mina Rajole“, dodao je trener Rangnik.