You are currently viewing Rijeka dobija pojačanje iz Mančester sitija!

Rijeka dobija pojačanje iz Mančester sitija!

U timu Gorana Tomića stiže pojačanje, još jedan vezni igrač pojačaće redove Rijeke. Sa Etihada stiže iz drugog tima, a igrao je i u mlađem timu Real Madrida.

Mladi španski fudbaler Iker Poso (21), zvanično je potpisao transfer,  pozajmicu do kraja sezone uz mogućnost otkupa. Inače, Pozo je već neko vreme u Rijeci, odradio nekoliko treninga, čekalo se na potpisivanje transfera zbog komplikacija sa potrebnim dokumentima. Potrajalo je, ali eto, i završilo.

Mlađi brat bivšeg veznog igrača Mačester sitija Hozea. Iker je bio član Sitijeve Akademije više od osam godina, napredujući kroz starosne grupe upućen je na jednogodišnju pozajmicu holandskom drugoligašu Ajndhovenu, gde je odigrao 28 ligaških utakmica i postigao tri gola.

,,Utisci su jako dobri, sve mi se sviđa. Hteo sam da se okušam u novoj sredini i ovo je izazov i stepenica više za mene. Došao sam da dam svoj maksimum i nadam se da ćemo osvojiti puno trofeja“, rekao je Iker Poso, prenela je Hina.

Rijeka je trenutno na trećoj poziciji Prve lige Hrvatske sa 43 boda, dok je na drugom mestu Osijek sa istim brojem bodova. Zagrebački Dinamo je vodeći sa 3 boda više.