You are currently viewing Ronaldova budućnost zavisi od sledećeg trenera Junajteda?

Ronaldova budućnost zavisi od sledećeg trenera Junajteda?

Budućnost Kristijana Ronalda je upitna nakon ove sezone na Old Trafordu.

Reprezentativac Portugala je uživao u emotivnom povratku u Mančester Junajted kada je letos prešao iz Juventusa. Bolje se snašao od svog rivala Mesija i pokazao je ne tako loše rezultate u svom drugom boravku u Premijer ligi, čak i ako se tim u celini mučio.

Međutim, ostaje da se vidi kako se Ronaldo uklapa u dugoročnu budućnost Junajteda, jer ,,ESPN“ sugeriše da bi to moglo da zavisi od toga ko će biti novi trener Crvenih đavola kada privremeni šef Ralf Rangnik napusti svoju trenutnu ulogu na kraju sezone.

,,ESPN“  tvrdi da će Ronaldo sačekati da vidi ko će biti najavljen za novog trenera, pre nego što donese odluku o svojoj budućnosti. U izveštaj se dodaje da možda neće nastupati u evropskom fudbalu, ako ode iz Junajteda.

Uzeti u obzir da će Ronaldo uskoro imati 37 godina i da polako pokazuje znake da napušta nivo na kojem je bio. Iako je dugo bio na vrhu sa Junajtedom, Real Madridom i Juventusom, kako ,,ESPN“tvrdi da je veća verovatnoća da će preći u MLS ili na Bliski istok, ili se možda vratiti u rodni Portugal.