You are currently viewing Sa „Marakane“ na tržni centar!

Sa „Marakane“ na tržni centar!

FK Voždovac je veoma ozbilno pojačava ove zime!

Dres Beogradskog superligaša obukao je mladi Martin Novaković, igrač koji pokriva sredinu terena, koji je potpisao ugovor na tri godine.

Rođeni Zajačarac prošao je omladinske škole oba „večita rivala“. Kao pozamljen igrač Crne zvezde branio je boje Rada i IMT sa Novog Beograda, a na „krov“ dolazi da pokaže svoj kvalitet u druđtvu najboljih.

Ovo je veliki korak za mene, Voždovac je ozbiljan klub sa dugom tradicijom i radujem se što sam sada deo njega. Uslovi su fantastični, ekipa je jako dobra i zahvalan sam stručnom štabu i upravi što su mi omogućili da budem deo tima. Voždovac igra atraktivan i moderan fudbal, tome se najviše radujem i mislim da svojim kvalitetima mogu da doprinesem dobrim rezultatima. Veliki deo ekipe poznajem od ranije i ne sumnjam da ću se lepo uklopiti, a na meni je da radim i izborim se za svoju šansu… poručio je Novaković po dolasku u nov klub.

Generalni direktor kluba poželeo je mladom vezisti dobrodošlicu i mnogo sreće na terenu.

„Pratili smo Novakovića i uz detaljnu analizu doneli odluku da njegov profil odgovara ideji koju mi imamo kao klub, ali i našim ambicijama i ciljevima koje smo postavili. Tradicija dovođenja mladih talenata se nastavlja, a Martinov dolazak još jedan je dokaz da je Voždovac idealna sredina za njihov razvoj. Iako nije prošao pripreme u Turskoj sa ekipom, ima dovoljno vremena do početka drugog dela prvenstva da se uklopi i zasluži minutažu… rekao je gospodin Miloš Mirković.