You are currently viewing Saga Vlahović konačno dobila svoj epilog!

Saga Vlahović konačno dobila svoj epilog!

Kasno noćas se kao grom iz vedra neba pojavila vest da Juventus i Fioretnina pregovaraju o prelasku srpskog napadača Dušana Vlahovića u redove „stare dame“!

Onda je udarila i munja! Gotovo je, prenela je Sport Italija a za njima i svi ostali mediji na „čizmi“. Dušan Vlahović je novi fudbaler crno-belih iz Torina! Dva kluba su se dogovorila o sumi od 67.000.000 evra, dok će „Viola“ inkasirati još 3.000.000 kroz bonuse kada srpski as zaigra za Juventus.

Iako su čelni ljudi Fiorentine odredili cenu od 80 miliona evra za Dušana, bližio se kraj prelaznog roka i u klubu su želeli da prodaju napadača za iole visoku cenu. Da je Vlahović ostao do kraja sezone kako mu je i bio plan cena bi mu bila daleko manja, jer bi to bio poslednji trenutak Fjorenitni da nešto zaradi od njegovog transfera. A, onda su i pregovarači sa druge strane manje voljni da otvore novčanik.

Juventus je da bi opipao teren put Firence poslao ponudu od 30.000.000 evra plus Dejan Kuluševski, ali Ljubičasti nisu hteli ni da čuju. Bez  trampe, doplate, procenti… Samo novac! Ovakav grumen zlata Fjorentina odavno nije imala.

Poznati su odnosi Juvetusa i ljubičastih iz Firence. Možda bi neki drugi klub i dobio popust ali Juve nikako. Pamte svi u Firenci još Juventusovo otimanje Roberta Bađa, iako je tada plaćen rekorndom sumom. Zato našeg napadača neće dočekati prijateljski kada sa novim timom bude gostovao na Artemio Frankiju.

Dok Dušan sam nije bio oduševljen odlaskom u London, a Barseloni i Mančester Sitiju bio opcija B u slučaju da ne dovedu Halanda, Juventus je reaogovao i čini se odveo jednog od bisera Evropskog fudbala!

This Post Has 2 Comments

Comments are closed.