You are currently viewing Santrač ide iz Fudbalskog saveza Srbije, u najavi još izmena

Santrač ide iz Fudbalskog saveza Srbije, u najavi još izmena

Fudbalski savez Srbije napraviće par izmena unutar svog sastava. Izvesno je da će Dejan Santrač napustiti srpsku fudbalsku kuću, a na njegovo mesto trebalo bi da dođe Marko Popović.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije ove izmene realizovaće pre prolećnog dela sezone, a prema navodima, Santrač je prestao da učestvuje u radu pre nekoliko dana.

Pomoćnik gradonačelnika Vršca predložio je predsedniku Dejanu Filipoviću da donese odluku o tome ko će ga zameniti jer je on, kako je naveo, prebukiran obavezama i ne može više da bude član komisije zadužene za analizu.

Postoje spekulacije da se sa Santračem povezuju nedozvoljene međuklupske intervencije koje se odnose na klubove Prve i Srpske lige. Zato je i predsednik komisije zatražio da se bivši arbitar izjasni kojim putem hoće da nastavi na proleće.

Na Terazijama 35 poznato je da je već neko vreme Santrač pasivan u obavljanju radnih naloga, a povukao se očekujući brzi sastanak sa predsednikom Dejanom Filipovićem i drugim članom, Nenadom Đokićem.

Komisiju je pred početak sezone napustio i Bojan Stojanović, s tim da njegovo radno mesto ne zahteva zamenu tako da FSS neće zapošlajavati nove ljude. Međutim, ostavka Dejana Santrača  zahteva urgentno delanje Saveza da inkorporira novog zaposlenog.