You are currently viewing Saša Ilić jača ekipu, prvo pojačanje za Čukarički!

Saša Ilić jača ekipu, prvo pojačanje za Čukarički!

Čukarički je doveo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, ekipu Saše Ilića će pojačati mladi fudblaer Mateja Zuvić.

Mateja Zuvić (22) potpisao je trogodišnju ugovor, saopštio je klub sa Banovog brda.

Zuvić igra na poziciji krilng napadača, prošao je omladinsku Partizanovu školu, u svojoj karijeri zabeležio nastupe za Teleoptik i Napred. U tekućoj sezoni bio je član OFK Žarkova. Zuvić se neće odmah priključiti prvom timu Čukaričkog, već je prosleđen na pozajmicu u Železničar iz Pančeva, koji takođe nastupa u Prvoj ligi Srbije.

Za tim iz Prve lige Srbije Zuvić je postigao je 10 golova u 20 utakmica.

,,Zuvića smo dugo pratili i znamo da nismo bili jedini koji smo želeli da angažujemo ovog talentovanog momka. Bio je jedan od najboljih pojedinaca u Prvoj ligi Srbije, pravio je ozbiljnu razliku na mečevima svog tima. Odlučili smo da ga odmah prosledimo Železničaru na pozajmicu, za njega je sada najbitnije da igra, a mi ga u budućnosti, već od leta, vidimo kao veliko pojačanje. Inače, sa timom iz Pančeva imamo odličnu saradnju, tamo su već dva naša igrača na pozajmicama, a iskustva su vrlo dobra, na obostranu korist. Siguran sam da će tako biti i sa Zuvićem“, rekao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Čukarički je na trećoj poziciji Super lige Srbije, 16 manje od drugoplasirane Zvezde i 21 boda manje od šampiona polu sezone Partizana.