You are currently viewing Selektor u neverici šta se događa Noletu: To su političke igre!
epa08017229 Serbia's tennis players Novak Djokovic (L) and Victor Troicki (R) react during the quarter finals doubles match of the Davis Cup Madrid Finals against Russia's Karen Khachanov and Andrei Rublev held at the Caja Magica tennis venue in Madrid, Spain, 22 November 2019. EPA-EFE/Chema Moya

Selektor u neverici šta se događa Noletu: To su političke igre!

Viktor Troicki, selektor srpske teniske reprezentacije, u neverici je šta se događa Novaku Đokoviću u Australiji. On je povodom ove apsurdne situacije izjavio da ne može da poveruje da je ovakav tretman moguć.

Svetski broj jedan nalazi se trenutno u hotelskom karantinu u Australiji gde sa velikim nestrpljenjem čeka ponedeljak. Vest o njegovom slučaju je obišla gotovo čitavu planetu za samo nekoliko sati.

Naime, prvog dana naredne nedelje bi trebalo da se sazna da li će Novak Đoković moći da nastupi na Australijan Openu. Nakon uložene žalbe, čeka se razrešenje slučaja.

Povodom ovog nemilog događaja, oglasio se i selektor srpske teniske reprezentacije.

„Ovo je više od skandala. Ne pamtim da se tako nešto desilo ovakvom šampionu i najboljem sportisti svih vremena. Sve deluje kao da su neke političke igre u pitanju, nešto što nema veze sa sportom. Čisto maltretiranje „, rekao je Viktor Troicki za RTS.

Potom je dodao da nema dilemu da li će iz svega ovoga Novak izaći mnogo jači!

Verujem da će izdržati šta god da se odluči“ , poručio je selektor.