You are currently viewing Skandal u Engeskoj! Navijači Redinga u huliganskom pohodu!

Skandal u Engeskoj! Navijači Redinga u huliganskom pohodu!

Slavlje na „Madejskom“ zamalo se pretvorio u katastrofu!

Reding je proslavljao veliki jubilej, 150 godina od osnivanja kluiba. Ali sve se pretvorilo u odavno zaboravljene scene na Engleskim stadionima. Reding je poražen posle dosta preokreta od Koventrija i sada su u problemu. Naime, samo su dva boda iznad opasne zone, klub nije bio u trećoj ligi dve decenije.

Navijači su upali na teren posle meča, želeli da porazgovaraju sa Veljkom Paunovićem čiju su ostavku tražili tokom meča. Čak su razvili i transparent na kom je pisalo „Pauno out“, ali i još jedan u kojem su izrazili veliku zabrinutost za budućnost kluba posle 150 godina.

Klub je u Kineskom vlasništvu koji su imali velike planove kada su pre par godina ušli u klub. Želeli su povratak u Premijer ligu u kojoj je Reding poslednji put igrao sad već davne 2013 godine. Ali su miljama daleko od toga.

Paunović nije podneo ostavku, rekao je posle meča da su navijači sjajni.

„Zahvaljujemo na sjajnoj podršci, brojnosti, navijanju posebno u poslednjih pola sada kada smo imali igrača manje“, rekao je srpski menadžer.

„Čitava godina je teška za klub, proteste neću da komentarišem.Ne smemo da se sažaljevamo, već da se pregrupišemo i krenemo napred“.dodao je Paunović.

Izveštač BBC je otkrio da navijačku želju deli nekoliko igrača koji su još nakon poraza od Bristol Sitija poželeli da Punović ode. Neimenovani igrač se poverio navodno reporteru rekavši da voli Veljka, ali da je njegovo vreme isteklo, posle više od deset mečeva bez pobede.

Plan kluba je da sa Paunovićem izbori opstanak, a svakako mu neće biti ponuđen novi ugovor, sadašnja obaveza mu ističe na leto…