You are currently viewing Specijalna zahvalnost srpskom treneru: Navijači u Ankari ispratili Obradovića posle utakmice (VIDEO)

Specijalna zahvalnost srpskom treneru: Navijači u Ankari ispratili Obradovića posle utakmice (VIDEO)

Košarkaši Partizana neslavno su prošli na gostovanju Turk Telekomu, ali je deo publike u Ankari  pružio utehu treneru crno-belih Željku Obradoviću.

Po završetku utakmice Evrokupa, Obradović se zajedno sa igračima uputio ka autubusu kojim se delegacijuaKK Partizan uputila ka hotelu.

Ljubitelji košarke iz Ankare dočekali su trenera Partizana Željka Obradovića i još jednom mu odali priznanje za sve što je učinio kao trener Fenerbahčea. Nema sumnje da je među pristalicama Turk Telekoma bilo i navijača istanbulskog kluba koji je pod vođstvom Obradovića 2017. godine postao šampion Evrope.

Navijači su trenera crno-belih pozdravili i prilikom izlaska na parket, kada se na tribinama dvorane Turk Telekoma začuo gromoglasni aplauz.

Partizana je bledom partijom u prestonici Turske umanjio šanse da grupnu fazu Evrokupa završi na prvoj poziciji. Turk Telekom je bio bolji od Beograđana rezultatom 85:71.

Naredni meč u Evrookupu Partizan igra na gostovanju protiv Huventuda.